Κατηγορίες
Αποφράξεις Απολυμάνσεις Πειραιάς
Αποφράξεις Απολυμάνσεις Πειραιάς

Εκδόσεις Κοινοχρήστων

Εκδόσεις Κοινοχρήστων

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ  MEGASERVICE

 

Στα καθήκοντα ενός υπεύθυνου διαχειριστή είναι η έγκαιρη έκδοση των κοινοχρήστων διαφυλάσσοντας την ομαλή  κατανομή των μηνιαίων δαπανών της πολυκατοικίας.

Η εταιρεία Mega Service με έδρα το Κερατσίνι, ειδικεύεται στις εκδόσεις κοινοχρήστων και η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό την έκδοση κοινοχρήστων πολυκατοικιών. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να μένουν πάντοτε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

 

Τι είναι οι εκδόσεις κοινοχρήστων ?

Η έκδοση των κοινοχρήστων είναι η μηνιαία κατανομή των κοινοχρήστων δαπανών της εκάστοτε πολυκατοικίας με σκοπό τον ορθό επιμερισμό των εξόδων ανά διαμέρισμα σύμφωνα με την μελέτη που έχει γίνει από τους μηχανικούς της πολυκατοικίας.

 •  Η πείρα μας και το αξιόπιστο πρόγραμμα μηχανογράφησης που διαθέτουμε εξασφαλίζουν εγκυρότητα και ακρίβεια στον καταμερισμό των κοινοχρήστων, ο οποίος γίνεται σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και το καταστατικό της πολυκατοικίας.

Η Mega Service διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και τις απαραίτητες γνώσεις για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος που αφορά την έκδοση των κοινοχρήστων 

Τι περιλαμβάνει η έκδοση κοινοχρήστων :

Η έκδοση των κοινοχρήστων περιλαμβάνει

 •  2 Συγκεντρωτικές καταστάσεις με ανάλυση των εξόδων
 •  1 Ειδοποιητήριο για τον ένοικο/ιδιοκτήτη
 •  1 Εξοφλητική απόδειξη του ενοικιαστή
 •  1 Εξοφλητική απόδειξη του ιδιοκτήτη
 •  1 βοηθητική φόρμα κατάστασης περιγραφής κοινοχρήστων εξόδων .
 •  Ένα φάκελο στον οποίο βρίσκονται μέσα όλα έντυπα

Τι ώρες λειτουργεί το τμήμα κοινοχρήστων :

Το τμήμα μηχανογράφησης των κοινοχρήστων λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08,00π.μ έως τις 20,00μ.μ και Σάββατα 08,00π.μ-έως τις 14,00μ.μ

Πώς μπορούν να δώσουν τα έξοδα οι διαχειριστές στην MEGA SERVICE :

 • Τηλεφωνικώς
 • E-mail
 • Fax
 • Απευθείας από το γραφείο μας

 

Συχνές ερωτήσεις

 

1.  Τι χρειάζεστε για να ξεκινήσει η συνεργασία μας ?

Για την έναρξη θα χρειαστούμε τον πίνακα κατανομής κοινοχρήστων –δαπανών και τον πίνακα κατανομής κεντρικής θέρμανσης αν υπάρχει σε ξεχωριστό έντυπο

 

 

2. Πότε θα παραλάβω τα κοινόχρηστα εάν τα δώσω τηλεφωνικώς ,με e-mail ή με φάξ?

Σε μία εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή των εξόδων θα τα παραλάβετε στον χώρο σας από τον διανομέα της εταιρείας.

 

3. Τι συμβαίνει όταν αλλάζει ο διαχειριστής ?

Με ένα απλό τηλεφώνημα –email-fax μας ενημερώνετε για την αλλαγή και ενημερώνουμε το σύστημα με τα στοιχεία του νέου διαχειριστή.

 

4. Θα μπορούσα να παραλάβω τα κοινόχρηστα μου από τα γραφεία σας;

Μπορείτε να παραλάβετε τα κοινόχρηστα από το γραφείο αρκεί να έχετε ενημερώσει γι'αυτό κατά την παράδοση των εξόδων σας. Τα γραφεία μας παραμένουν ανοιχτά για να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα σας απασχολεί που αφορά την πολυκατοικίας σας.

 

5. Έχουμε ένα κενό διαμέρισμα στην οικοδομή μας. Τι ποσοστό επί των κοινοχρήστων δαπανών πρέπει να πληρώνει;

Εάν η οικοδομή έχει κανονισμό τότε ακολουθούμε ότι αναφέρεται στον κανονισμό. Εάν όχι, τότε σύμφωνα με το (ΦΕΚ 1296, Β/16.12.1977)πληρώνει κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι κάθε διαμέρισμα είναι υποχρεωμένο να πληρώνει ποσοστό 100% (και στη θέρμανση) ανεξάρτητα αν κατοικείται ή αν είναι επιπλωμένο. Παρ’ολα αυτά ο νόμος αυτός μπορεί να παραβλεφθεί στην περίπτωση που υπάρχει ομόφωνη απόφαση όλων των ιδιοκτητών της οικοδομής.

 

6. Η οικοδομή μας έχει κεντρική θέρμανση με ατομικούς ωρομετρητές ή θερμιδομετρητές σε κάθε διαμέρισμα. Εάν ένα διαμέρισμα είναι κενό ή δεν ανάβει καθόλου τη θέρμανση, σημαίνει ότι δεν επιβαρύνεται καθόλου στο ποσό του πετρελαίου;

Όχι. Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιεί τη θέρμανση ή όχι, το κάθε διαμέρισμα επιβαρύνεται με το πάγιο, το οποίο προκύπτει από τους συντελεστές θέρμανσης (ei-fi) του διαμερίσματος που αναφέρονται στη μελέτη κατανομής δαπανών κεντρικής θέρμανσης της οικοδομής.

 

7. Τι είναι α) ο συντελεστής απωλειών (θερμικές απώλειες) και β) τι είναι το πάγιο θέρμανσης;

Υπάρχουν σχετικά ΦΕΚ που εξηγούν αναλυτικά και μπορείτε να τα βρείτε πληκτρολογώντας:

 •  α) Προεδρικό διάταγμα της 27Σεπτ /7 Νοεμ. 1985 (ΦΕΚ Δ631) τεχνικός κανονισμός κατανομής δαπανών κεντρικής θέρμανσης κτιρίων
 •  β) Νόμος: 1577/85 Γενικός ΟικοδομικόςΚανονισμός(ΦΕΚ210/Α/18-12-1985)

 

8. Γιατί να επιλέξω τη Mega Service για την έκδοση των κοινοχρήστων μου?

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που κάνουν εκδόσεις κοινοχρήστων . Τα κριτήρια που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να επιλέξει σωστά είναι:

 •  Το κόστος: Η Mega Service φροντίζει να έχει πάντα ανταγωνιστικές τιμές προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.
 •  H μηχανογράφηση: Η εταιρεία μας έχει στη διάθεσή της τα πιο σύγχρονα μηχανογραφημένα συστήματα για να μπορεί να κάνει αποτελεσματικά και γρήγορα κάθε εργασία που θα της ανατεθεί.
 • Οι πελάτες: Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν βιτρίνα της δουλειάς μας.
 • Η άμεση ανταπόκριση και παράδοση του φακέλου εντός μίας εργάσιμης ημέρας από την παραλαβή των εξόδων από τον διαχειριστή.
 • Υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στην καλύτερη τιμή
 • Πολυετής εμπειρία
 • Προσωπική επαφή με τον πελάτη

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Εκδόσεις, Κοινοχρήστων