Κατηγορίες
Αποφράξεις Απολυμάνσεις Πειραιάς
Αποφράξεις Απολυμάνσεις Πειραιάς

MEGA SERVICE - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ- Εξυπηρετούμε άμεσα Πειραιάς, Κερατσίνι, Νίκαια, Κορυδαλλος, Αιγάλεω, Καλλιθέα και όλη την Αττική

MEGA SERVICE - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ- Εξυπηρετούμε άμεσα Πειραιάς, Κερατσίνι, Νίκαια, Κορυδαλλος, Αιγάλεω, Καλλιθέα και όλη την Αττική

Εξυπηρετούμε άμεσα Πειραιά, Νίκαια, Κορυδαλλό, Κερατσίνι, Αιγάλεω, Καλλιθέα αλλά και όλο το λεκανοπέδιο Αττικής

 

Απολύμανση είναι η διαδικασία που έχει στόχο την καταστροφή όλων των μικροοργανισμών. Οι μικροοργανισμοί χωρίζονται σε δύο κατηγορίες τους παθογόνους και τους μη παθογόνους. Οι παθογόνοι μικροοργανισμοί είναι αυτοί που προκαλούν λοιμώξεις. Στους παθογόνους ανήκουν τα βακτήρια (και τα σπόρια),οι ιοί, τα πρωτόζωα κι οι μύκητες. Ο όρος απολύμανση είναι συνυφασμένος με άλλες δύο έννοιες: την απεντόμωση και τη μυοκτονία.

Οι απολυμάνσεις απαιτούν εξειδικευμένο προσωπικό και ειδικό εξοπλισμό. Τόσο τα σπίτια όσο και οι χώροι εργασίας εμφανίζουν προβλήματα που επιβάλλουν την απολύμανση στο χώρο τους.

Η εταιρεία Mega Service με έδρα το Κερατσίνι, ειδικεύεται στις απολυμάνσεις. Το προσωπικό μας αποτελείται από τεχνικούς έμπειρους και καταρτισμένους που μπορούν να επιλύσουν κάθε είδους πρόβλημα πάντοτε με την επίβλεψη του γεωπόνου μας. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να μένουν πάντοτε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

 

 

 • Επιβάλλεται σε χώρους όπου έχουν προϋπάρξει άσχημες υγειονομικές συνθήκες , καθώς και σε εγκαταστάσεις με αυξημένο μικροβιακό φορτίο όπου συναθροίζεται μεγάλος αριθμός ατόμων.

  Η μέθοδος αυτής της απολύμανσης παρέχει εγγυημένη αποτελεσματικότητα , αφενός λόγω της εξαιρετικής ικανότητας διείσδυσης του απολυμαντικού σκευάσματος ακόμη και στα πιο απρόσιτα σημεία και αφετέρου λόγω της μεγάλης υπολειμματικής διάρκειας του σκευάσματος .

  Χάρη στη μικροβιοκτονία επιτυγχάνεται η διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής αλλά και η μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών παραγόντων σε ευαίσθητους χώρους (ιατρεία, νοσοκομεία, σχολεία, παιδικούς σταθμούς ,τουαλέτες κ.λπ.).

Στο εμπόριο κυκλοφορούν αρκετά απολυμαντικά προϊόντα που υπόσχονται την αντιμετώπιση των προβλημάτων ,προσφέρουν όμως μερική λύση του προβλήματος. Για την οριστική επίλυση των προβλημάτων σε ότι αφορά την απολύμανση είναι απαραίτητη η παρέμβαση ειδικών για μόνιμα αποτελέσματα.

Η Mega Service διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και τις απαραίτητες γνώσεις για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος που αφορά την απολύμανση . Σε 30 λεπτά από την κλήση σας η ομάδα μας βρίσκεται στο χώρο που θα μας υποδείξετε. Το έμπειρο προσωπικό μας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες με τους οικονομικότερους όρους. Εξυπηρετούμε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα κτλ. και φυσικά παρέχουμε το νόμιμο πιστοποιητικό απεντόμωσης υπογεγραμμένο από τον γεωπόνο μας καθώς επίσης & τον φάκελο του Ε.Φ.Ε.Τ. για τα καταστήματα.

 

Εξοπλισμός

Πολύ σημαντικό κομμάτι για τη σωστή απολύμανση αποτελεί ο εξοπλισμός.

Η Mega Service είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στο οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο χώρο σας .

 • Διαθέτουμε φάρμακα εγκεκριμένα από το υπουργείο Γεωργίας .
 • Υψηλής ποιότητας ψεκαστήρες για κάθε είδος απολύμανσης.
 • Fogger (εκνεφωτήρας ψυχρής εκνέφωσης).
 • Δολωματικοί σταθμοί για την αντιμετώπιση των τρωκτικών .

 

 

 

Συχνές ερωτήσεις

 

1. Πρέπει απαραιτήτως να απολυμαίνεται το αποχετευτικό σύστημα?

Βεβαίως. Το αποχετευτικό σύστημα είναι ένα σημείο που ευνοεί την ανάπτυξη μικροβίων και παρασίτων όπως οι κατσαρίδες και τα ποντίκια. Σε χώρους που κυκλοφορούν μικρά παιδιά, αλλά και σε χώρους που σχετίζονται με τη υγεία όπως τα νοσοκομεία η απολύμανση είναι απαραίτητη γιατί οι διατάξεις υγιεινής είναι πολύ αυστηρές. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση υπερχείλισης φρεατίων όπου μετά το στέγνωμα των νερών θα παραμείνουν παθογόνοι μικροοργανισμοί στις επιφάνειες με κίνδυνο ανάπτυξης ασθενειών.

 

 

2. Μπορείτε να με εξυπηρετήσετε και το Σαββατοκύριακο?

Τα εξοπλισμένα φορτηγά μας είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο καθημερινά. Ερχόμαστε στο χώρο σας ανά πάσα στιγμή και φροντίζουμε να δουλεύουμε πάντα αποτελεσματικά και γρήγορα, αφήνοντας το χώρο σας καθαρό μετά την επίσκεψή μας.

 

3. Ποια εποχή του χρόνου είναι ιδανική για απολύμανση ?

Η απολύμανση είναι μια διαδικασία που πραγματοποιείται όλο τον χρόνο. Ιδανική εποχή τοποθετείται από τα μέσα Μαρτίου ως και τα μέσα Ιουνίου που κάνουν την εμφάνιση τους τα πρώτα έντομα καθώς αντίστοιχη εποχή θεωρούνται οι φθινοπωρινοί μήνες από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως και τα μέσα Νοεμβρίου.

 

3. Μπορεί ο καθένας να κάνει Απολυμάνσεις;

Όχι. Η επιχείρηση που ασχολείται με Απολυμάνσεις είναι υποχρεωμένη να έχει υπεύθυνο επιστήμονα και να της έχει χορηγηθεί «Άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους».

 

5. Τι φάρμακα χρησιμοποιούνται;

Όλα τα βιοκτόνα που χρησιμοποιούνται πρέπει να είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για χρήση σε κατοικημένους χώρους

 

6. Πότε μπορώ να καθαρίσω το χώρο όπου έγινε απεντόμωση με ψεκασμό;

Τα περισσότερα εντομοκτόνα, άλλα λιγότερο άλλα περισσότερο, διαλύονται στο νερό. Προτείνεται λοιπόν να προσέχουμε την πρώτη εβδομάδα μετά την εφαρμογή και να μην ξεπλένουμε τις ψεκασμένες επιφάνειες.

 

7. Γιατί να επιλέξω τη Mega Service για την απολύμανση του χώρου μου?

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που κάνουν απολυμάνσεις. Τα κριτήρια που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να επιλέξει σωστά είναι:

 •  Το κόστος: Η Mega Service φροντίζει να έχει πάντα ανταγωνιστικές τιμές προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.
 •  Τα μηχανήματα: Η εταιρεία μας έχει στη διάθεσή της σύγχρονο εξοπλισμό για να μπορεί να κάνει αποτελεσματικά και γρήγορα κάθε εργασία που θα της ανατεθεί.
 •  Οι πελάτες: Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν βιτρίνα της δουλειάς μας.
 •  Η άμεση ανταπόκριση: Μέσα σε 30 λεπτά από την κλήση σας οι συνεργάτες μας βρίσκονται στο χώρο σας.
 •  24ωρη εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική
 •  Άμεση ανταπόκριση σε 30 λεπτά
 •  Υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στην καλύτερη τιμή
 •  Πολυετής εμπειρία
 •  Προσωπική επαφή με τον πελάτη
 •  Επαγγελματίες με αξιοπιστία και ήθος

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Απολυμάνσεις