Κατηγορίες
Αποφράξεις Απολυμάνσεις Πειραιάς
Αποφράξεις Απολυμάνσεις Πειραιάς

MEGA SERVICE - ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ - Εξυπηρετούμε άμεσα Πειραιάς, Κερατσίνι, Νίκαια, Κορυδαλλος, Αιγάλεω, Καλλιθέα και όλη την Αττική

Η εταιρία μας με την πολυετή εμπειρία αναλαμβάνει την μικροβιοκτονία στους χώρους σας με ειδική εφαρμογή η οποία έχει αποκλειστικά απολυμαντική – αντισηπτική αντιμικροβιακή δράση με άμεσα αποτελέσματα.

Μικροβιοκτονία είναι η διαδικασία κατά την οποία μειώνουμε δραστικά τους παθογόνους μικροοργανισμούς (μικρόβια – βακτήρια κ.α) οι οποίοι απειλούν την υγεία

Η μέθοδος εφαρμογής που χρησιμοποιείται είναι η ψυχρή εκνέφωση και αφορά για την απολύμανση χώρων όπως σε  βιοτεχνίες και βιομηχανίες τροφίμων, νοσοκομεία, σχολεία, χώροι υγειονομικής σημασίας.  H εφαρμογή γίνεται σε όλους τους χώρους όπως γραφεία, τραπέζια, καρέκλες, τουαλέτες, κουζίνα, πόμολα, διακόπτες, πόρτες και οπουδήποτε υπάρχει επαφή.

Το ειδικό μηχάνημα μετατρέπει το φάρμακο σε μικρά σταγονίδια που με την σειρά τους δημιουργούν ψυχρό νέφος προσεγγίζοντας τους πιο δύσκολους χώρους και μειώνει αποτελεσματικά το μικροβιακό φορτίο που υπάρχει στους χώρους την δεδομένη χρονική στιγμή.

Το φάρμακο που χρησιμοποιείτε είναι εγκεκριμένο, έντονα αποτελεσματικό με ισχυρή βιολογική δράση

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Μικροβιοκτονία