Κατηγορίες
Αποφράξεις Απολυμάνσεις Πειραιάς
Αποφράξεις Απολυμάνσεις Πειραιάς

MEGA SERVICE - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - Εξυπηρετούμε άμεσα Πειραιά ,Κερατσίνι, Νίκαια, Κορυδαλλός, Αιγάλεω, Καλλιθέα και όλη την Αττική

Εξυπηρετούμε άμεσα Πειραιά, Νίκαια, Κορυδαλλό, Κερατσίνι, Αιγάλεω, Καλλιθέα αλλά και όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.

 

Οι αποφράξεις σωληνώσεων και αποχετεύσεων απαιτούν εξειδικευμένο προσωπικό και ειδικό εξοπλισμό. Οι βουλωμένες σωληνώσεις είναι ένα δυσάρεστο και επικίνδυνο πρόβλημα. Τόσο τα σπίτια όσο και οι χώροι εργασίας εμφανίζουν προβλήματα απόφραξης στο αποχετευτικό τους σύστημα.

Η εταιρεία Mega Service με έδρα το Κερατσίνι, ειδικεύεται στις αποφράξεις, τις απολυμάνσεις και τις συντηρήσεις των αποχετεύσεων. Το προσωπικό μας αποτελείται από τεχνικούς έμπειρους και καταρτισμένους που μπορούν να επιλύσουν κάθε είδους πρόβλημα. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να μένουν πάντοτε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

 

Τι είναι οι αποφράξεις?

Οι αποχετεύσεις αποτελούν ένα σημαντικό μέρος των σπιτιών και των επιχειρήσεων. Αν μια αποχέτευση βουλώσει οι συνέπειες μπορεί να είναι πολύ σοβαρές. Τα απόβλητα και τα νερά αντί να απομακρυνθούν μέσω των σωληνώσεων παραμένουν μπλοκαρισμένα εκεί πλημμυρίζοντας το χώρο και προκαλώντας σημαντικές δομικές βλάβες.

 

 

Τα προβλήματα στο αποχετευτικό σύστημα μπορεί να οφείλονται :

 •  στο είδος σύνδεσης του αποχετευτικού συστήματος με τις σωληνώσεις της κουζίνας και του μπάνιου, οπότε το πρόβλημα οφείλεται σε κακοτεχνία
 •  στη μακροχρόνια χρήση του δικτύου και την ελλιπή συντήρηση του
 •  σε υπολείμματα τροφών ,λίπη,πετρώματα κτλ. που μπορεί να επιταχύνουν την φραγή του δικτύου

Στο εμπόριο κυκλοφορούν αρκετά προϊόντα που υπόσχονται απόφραξη των αποχετεύσεων. Προσφέρουν όμως μερική λύση του προβλήματος. Όταν αυτό επαναλαμβάνεται, είναι απαραίτητη η παρέμβαση ειδικών για μόνιμα αποτελέσματα.

 

 

Η Mega Service διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και τις απαραίτητες γνώσεις για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος απόφραξης. Σε 30 λεπτά από την κλήση σας η ομάδα μας βρίσκεται στο χώρο που θα μας υποδείξετε. Το έμπειρο προσωπικό μας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες με τους οικονομικότερους όρους. Εξυπηρετούμε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα κτλ.

 

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις σε:
 •  σιφώνια
 •  τουαλέτες
 • νιπτήρες
 • νεροχύτες
 • αποχετευτικό δίκτυο

Εξοπλισμός

 • Πολύ σημαντικό κομμάτι για τη σωστή απόφραξη αποτελεί ο εξοπλισμός. Η Mega Service διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
 •  Υδροβολή: πιεστικά μηχανήματα τα οποία πλένουν τους σωλήνες, ξηλώνουν τα λίπη και τους επαναφέρουν στην αρχική τους κατάσταση.
 •  Ατσαλίνα: σπιράλ σύρμα που διεισδύει και στα πιο δύσκολα σημεία ξεβουλώνοντας τις αποχετεύσεις
 •  Κάμερα: για τον έλεγχο των αποχετεύσεων. Με τον εύκαμπτο άξονα της διακλαδίζεται στις σωληνώσεις και μας επιτρέπει να εντοπίσουμε το πρόβλημα εύκολα και γρήγορα

 

 

Συχνές ερωτήσεις

 

1. Μαζί με την απόφραξη μπορούμε να κάνουμε και απολύμανση?

Βεβαίως. Το αποχετευτικό σύστημα είναι ένα σημείο που ευνοεί την ανάπτυξη μικροβίων και παρασίτων όπως οι κατσαρίδες και τα ποντίκια. Σε χώρους που κυκλοφορούν μικρά παιδιά, αλλά και σε χώρους που σχετίζονται με τη υγεία όπως τα νοσοκομεία η απολύμανση είναι απαραίτητη γιατί οι διατάξει υγιεινής είναι πολύ αυστηρές. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση υπερχείλισης φρεατίων όπου μετά το στέγνωμα των νερών θα παραμείνουν παθογόνοι μικροοργανισμοί στις επιφάνειες με κίνδυνο ανάπτυξης ασθενειών.

 

 

2. Μπορείτε να με εξυπηρετήσετε και το Σαββατοκύριακο?

Τα εξοπλισμένα φορτηγά μας είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο καθημερινά. Ερχόμαστε στο χώρο σας ανά πάσα στιγμή και φροντίζουμε να δουλεύουμε πάντα αποτελεσματικά και γρήγορα, αφήνοντας το χώρο σας καθαρό μετά την επίσκεψή μας.

 

 

 

3. Απαιτείται πάντα βιντεοσκόπηση του αγωγού?

Η βιντεοσκόπηση γίνεται σε δύο περιπτώσεις

· όταν η βλάβη δεν αποκαθίσταται παρά τις συνεχείς προσπάθειες. Για να αποφύγουμε τα περιττά έξοδα που θα προκύψουν από το τυφλό σκάψιμο μπορούμε να καταφύγουμε στη λύση της βιντεοσκόπησης που θα μας δείξει που ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα.

· Όταν θέλουμε να κάνουμε προληπτικό έλεγχο για να δούμε την κατάσταση του δικτύου

 

4. Γιατί να κάνω προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης?

Ζημιές και βλάβες στο σύστημα των σωληνώσεων είναι καλό να αποφεύγονται πάντα. Η προληπτική συντήρηση του αποχετευτικού συστήματος μπορεί να ελαχιστοποιήσει μελλοντικά προβλήματα και να αποτρέψει τυχόν ζημιές.

 

 

 

 

 

 

5.  Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται καθαρισμός των αποχετεύσεων?

Δεν μπορεί να καθοριστεί το χρονικό διάστημα μεταξύ των καθαρισμών. Παράγοντες που παίζουν ρόλο είναι η παλαιότητα του δικτύου, η ποιότητα των υλικών, το είδος χρήσης. Διαφορετικός είναι ο χρόνος καθαρισμού σε ένα σπίτι από ότι σε ένα εστιατόριο ή μία κτηνοτροφική μονάδα.

 

 

6. Γιατί να επιλέξω τη Mega Service για την απόφραξη του χώρου μου?

 Υπάρχουν πολλές εταιρείες που κάνουν αποφράξεις. Τα κριτήρια που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να επιλέξει σωστά είναι:

 •  Το κόστος: Η Mega Service φροντίζει να έχει πάντα ανταγωνιστικές τιμές προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.
 •  Τα μηχανήματα: Η εταιρεία μας έχει στη διάθεσή της σύγχρονο εξοπλισμό για να μπορεί να κάνει αποτελεσματικά και γρήγορα κάθε εργασία που θα της ανατεθεί.
 •  Οι πελάτες: Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν βιτρίνα της δουλειάς μας.
 •  Η άμεση ανταπόκριση: Μέσα σε 30 λεπτά από την κλήση σας οι συνεργάτες μας βρίσκονται στο χώρο σας.
 •  24ωρη εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική
 •  Άμεση ανταπόκριση σε 30 λεπτά
 •  Υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στην καλύτερη τιμή
 •  Πολυετής εμπειρία
 •  Προσωπική επαφή με τον πελάτη
 •  Επαγγελματίες με αξιοπιστία και ήθος

Εξυπηρετούμε περιοχές όπως Πειραιάς, Νίκαια, Κορυδαλλός, Κερατσίνι, Αιγάλεω, Καλλιθέα και όλη την Αττική

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Η βιντεοσκόπηση γίνεται σε δύο περιπτώσεις · όταν η βλάβη δεν αποκαθίσταται παρά τις συνεχ..
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Η Mega Service διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και τις απαραίτητες γνώσεις για την επίλυση οποιουδή..
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Οι αποχετεύσεις αποτελούν ένα σημαντικό μέρος των σπιτιών και των επιχειρήσεων. Αν μια αποχέτευση βο..
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Αποφράξεις